O sătmăreancă în “Casa iubirii”. Povestea Mihaelei (Foto)

O satmareranca, Mihaela Homa, participa la “Casa iubirii”, emisiune difuzata de KanalD. Surprinsa de emotii, Mihaela a dat in lacrimi.

Concurenții care au beneficiat de imunitate în gala de saptamana trecuta au fost Mihaela, Patrick, Patricia, pentru că este nou-venită, și Ionuț, deoarece este favoritul săptămânii.

Bucuria concurenților imuni nu a durat prea mult, deoarece Andreea Mantea a anunțat că, în această gală, nimeni nu-și poate folosi imunitatea. Prezentatoarea le-a atras atenția că, în trecut, i-a avertizat că va veni o gală în care toți vor fi egali.

La auzul veștii, băieții au început să râdă, Radu spunându-i Mihaelei că are ghinion pentru că nu s-a putut bucura de imunitate.

Mihaela a avut emoții amestecate, concurenta începând să plângă și să râdă în același timp.

Pentru că a văzut-o plângând pe Mihaela, Andreea Mantea a spulberat emoțiile și a spus că, de fapt, imunitatea nu se va folosi deoarece gala nu este eliminatorie.

Radu și Ionuț s-au ridicat și au luat-o în brațe pe Mihaela pentru a o consola și a-i da curaj, după care toată lumea a început să se amuze pe seama panicii care s-a creat.

Au existat, totuși, și vești bune, căci Andreea Mantea i-a spus Mihaelei că există băieți care se înscriu în emisiune pentru ea, dându-i un motiv să creadă că nu va fi eliminată din emisiune prea curând.

Mihaela (Mihaela Homa) are 28 de ani, este din Satu Mare și lucrează ca recepționer la un hotel. Tranșantă, amuzantă și sinceră, așa cum se caracterizează tânăra, aceasta spune că își dorește ca în “Casa iubirii” să întâlnească un partener onest și corect cu ea. Este o familista convinsă, foarte atașată de mama și bunica sa.

Mihaela spune că vrea să își întâlnească dragostea adevărată în această emisiune, mai ales că își dorește să se mărite cât mai curând.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.