Negreştean arestat. A bătut un poliţist, apoi l-a ameninţat cu moartea !

Un negrestean este cercetat pentru ultraj. In prima etapa, acesta a fost retinut pentru 24 de ore, iar ulterior, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Negresti-Oas a dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile.

Din probatoriul administrat in cauza reiese ca barbatul in cauza, aflat la volanul unei masini, a fost oprit in ziua de 15 februarie 2023, la ora 00.55, de catre politistii negresteni. Intrucat acesta emana halena alcoolica, i s-a solicitat sa efectueze o testare cu aparatul alcooltest. Deoarece nu a suflat destul de puternic in alcooltest, i s-a adus la cunostinta ca va fi condus la Spitalul Orasenesc pentru a i se preleva mostre de sange, cu care a fost de acord. Insa, in fata cadrelor medicale, acesta a refuzat.

Barbatul a vrut sa paraseasca spitalul, iar pe holul institutiei, de fata cu cadrele medicale, l-a lovit cu pumnul in fata pe politistul care l-a condus la unitatea spitaliceasca. De asemenea, i-a adresat injurii si l-a amenintat cu moartea.

Urmarirea penala este efectuata de Parchetul de pe langa Judecatoria Negresti-Oas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.