Final de cantonament. Concluziile antrenorului Tibi Csik

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a ajuns acasă din cantonamentul de zece zile de la Tărlungeni.

Pe lângă cele trei meciuri amicale băieții au avut în program zilnic câte un antrenament tehico-tactic și unul de forță, ceea ce, după părerea antrenorului principal Tiberiu Csik, a fost unul reușit.

„A fost un cantonament bun și folositor. E adevărat că frigul din zona Brașovului ne-a îngreunat munca, deoarece în fiecare zi erau temperaturi de -10, -20 grade Celius. Însă, din fericire nu s-a îmbolnăvit și nu s-a accidentat nimeni datorită condițiilor bune din cantonamentul de la Tărlungeni. Am reușit să bifăm cu succes tot ce ne-am propus în cantonament, însă ar fi prea de vreme să credem, că suntem pregătiți pentru startul de primăvară al campionatului. Încă nu am atins vârful de formă, dar mai avem la dispoziție trei săptămâni pentru asta. Totuși, pot să spun, că în mare parte s-a creionat lotul, cu care vom continua în campionat, dar mai avem un meci amical sâmbătă, unde vor primii toți jucătrii câte 45 de minute, în care pot să-și demonstreze valoarea. După aceea ne vom concentra pe acei jucători pe care vom miza în campionat” – a declarat Tibi Csik.

În cele zece zile de cantonament, din localitatea brașoveană CSM Olimpia a jucat trei meciuri amicale, una pierdută si două câștigate.

În total, echipa noastră a ajuns la șapte meciuri amicale din această perioadă de pregătire, din care trei succese și patru înfrângeri. Însă, golaverajul este unul pozitiv: 15–13.

CSM Olimpia va juca următorul meci amical sâmbătă de la ora 12, pe terenul sintetic al Bazei Sportive Dinamo-LPS, din Satu Mare. De data asta adversara va fi echipa de pe locul doi al seriei A din liga de elită a județului, Oașul 1969 Negrești Oaș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.