Frigul de afară nu se simte în atmosfera echipei din cantonament (Foto)

În ciuda  temperaturilor foarte scăzute în Tărlungeni, atmosfera din cantonamentul echipei de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare este una foarte bună, și …caldă. Antrenorii încearcă să îmbine utilul cu plăcutul și să diversifice programul băieților.

Sâmbătă seara aceștia au organizat un miniturneu pe teren redus, unde lotul a fost împărțit în patru echipe a câte șase jucători. S-a jucat 3×10 minute iar meciurile au fost conduse de „arbitrii FIFA”… de antrenorul principal și de antrenorul secund, respectiv Tiberiu Csik și Paul Levente. Jucătorii le-au oferit la final celor doi titlul de cei mai buni arbitri din lume..

Miniturneul a fost câștigat de echipa formată din Brata, Prodan, Pop, Mărieș, Rareș Mureşan, și Fila, aceștia, la sfârșitul zilei, având avut parte și de un premiu.

Echipa noastră rămâne în cantonament până miercuri. Înainte de întoarcerea acasă băieții noștri vor juca un meci amical împotriva echipei ACS Olimpic Cetate Râșnov, ocupanta locului 3 din Seria a 5-a al ligii a 3-a.

Odată întorși acasă, vor continua pregătirile pentru sezonul de primăvară al ligii a 3-a, ce va începe pe data de 11 martie.

ECHIPELE MINITURNEULUI DE CASĂ

Echipa 1: Fl. Mureșan, D. Osan, Gorba, Micaș, Tamás, Mansour.

Echipa 2: Brata, Prodan, Pop, Mărieș, R. Mureşan, Fila.

Echipa 3: Zsiga, Ludovic, Ciul, Ziman, Anca-Trip, Lazăr.

Echipa 4: Negrea, Popovici, Bura, Rodri, Baior, R. Oșan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.