S-au certat şi şi-a băgat iubita în portbagaj … Apoi a dat foc maşinii (Foto)

Un bucureștean s-a certat cu iubita, în timp ce mergeau cu mașina, din cauza unei datorii de 1.500 de lei. Bărbatul, care luase cocaină, a băgat-o pe femeie în portbagaj, apoi a dat foc mașinii. Tânăra a reușit să sune la 112, iar STS a reușit să localizeze mașina. Astfel, polițiștii au ajuns la femeie și au reușit să o salveze.

Incidentul a avut loc în zori, în această dimineață. Femeia a sunat la 112 și a povestit că, după o ceartă cu bărbatul, acesta a a agresat-o fizic și a forțat-o să intre în portbagajul mașinii, după care s-a urcat la volan și a pornit într-o direcție necunoscută. Operatorul STS a transmis apelantei un link de localizare, astfel ca s-a reușit monitorizarea traseului parcurs de autoturism, în condițiile în care femeia a cerut ajutor când era deja în portbagajul mașinii. Traseul a fost comunicat tuturor echipajelor de siguranță publică și rutieră aflate în serviciu. De asemenea, au fost chemate forțe suplimentare pentru salvarea femeii.

În jurul orei 05.10, un echipaj al Brigazii Rutiere a observat autoturismul, oprit pe un câmp în apropierea străzii Mărului, sector 3. Polițiștii s-au apropiat de mașină și au observat foc cu flacără deschisă pe scaunul șoferului, iar din portbagaj au auzit țipete ale unei persoane. Au intervenit, reușind eliberarea acesteia și stingerea incendiului. Dacă nu ajungeau polițiștii la timp, victima deceda.

La scurt timp, polițiștii l-au găsit și pe agresor, în apropierea locului unde fusese abandonat autoturismul. Persoana vătămată a primit îngrijiri medicale la fața locului, nefiind necesar transportul la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultat 0,31 mg/l și cu aparatul DRUGTEST rezultatul fiind pozitiv la cocaină.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.