Un an de la moartea Danielei. Distracţia unor tineri s-a terminat cu o tragedie (Foto)

Daniela, o tânără de 21 de ani, a decedat după un accident grav, fiind izbită de un copac în timp ce era trasă de o maşină cu un colac pe zăpadă, în Negreşti-Oaş. A trecut exact un an de la decesul tinerei.

Distracția unor tineri din Negrești-Oaș s-a transformat într-o tragedie. Sergiu, Patricia şi Daniela s-au urcat într-un colac pentru a fi traşi pe zăpadă cu maşina. Adrian, în vârstă de 26 de ani, s-a suit la volanul unui Mercedes înmatriculat în Franța, pentru a-i trage. Doar că la un moment dat, colacul în care se aflau tinerii a intrat în balans, iar cei trei au fost aruncați pe marginea drumului, izbindu-se de copaci.

Daniela a fost preluată de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă al celor de la SMURD Satu Mare în stare critică și transportată la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului Județean Satu Mare. Din cauza gravității rănilor, medicii au luat decizia de a o transfera la Spitalul Județean din Baia Mare. Tânăra era în comă de gradul 4, fiind intubată pe Secția de Terapie Intensivă.

Din nefericire, trupul Danielei nu a mai rezistat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.