Întârziere de 70 de minute pentru trenul Satu Mare – Bucureşti Nord. S-a stricat locomotiva

Sunt întârzieri mari ale trenurilor, de 70 de minute și chiar de 190 de minute. Este vorba de trenul care vine din Satu Mare, care are o problemă cu locomotiva, și trenul din Pitești.

Acestea sunt două situații separate, nu sunt situații cauzate de vreme. Sunt însă mai multe trenuri care ajung în Gara de Nord cu întârziere din cauza vremii. Se circulă în condiții de iarnă.

Viscolul de noaptea trecută l-au simțit și cei care s-au urcat în trenul de Iași. Acesta a ajuns în gară după 140 de minute de întârziere. Chiar și așa sunt și români care s-au încumetat să plece la drum pentru a se bucura de peisajul de iarnă de la munte.

Mai multe trenuri pe ruta București-Nord-Constanța au fost anulate după ce un fir de contact s-a rupt între Săruleşti şi Lehliu. Iar alte garnituri care ar trebui să plece mâine din Slobozia Veche sunt suspendate. CFR le recomandă celor care călătoresc cu trenul în aceste zile să solicite informații la numărul de telefon 021/9521 ori să verifice orele de sosire și plecare pe site-ul www.cfr.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.