Top 10 cele mai bune destinații culinare în 2023

Roma, capitala Italiei, a fost desemnată cel mai bun loc pentru delicii gastronomice. Orașul este renumit pentru pastele proaspete, pizza și înghețata cremoasă.

Roma a fost desemnat orașul în care putem merge să mâncăm cea mai bună mâncare din lume anul acesta. Capitala Italiei a primit cele mai bune recenzii de la turiști pentru majoritatea tipurilor de mâncare, de la tocăniță cu carne de vită, până la paste și pizza. În top 10 cele mai bune destinații culinare se numără și alte două orașe din Italia, Florența și Napoli. Locul doi în top este ocupat de Creta, urmată de Hanoi, capitala Vietnamului. Locul 5 revine orașului Paris, unde putem mânca cunoscutele croissante la micul dejun și produsele de patiserie, cunoscuții macarons și gama variată de brânzeturi.

În top intră și Barcelona, cu renumita paella, și Lisabona, pe locul 7, unde mesele tradiționale sunt dominate de fructe de mare și de carne de porc. Ultimele locuri din top sunt ocupate de New Orleans și Jamaica, care le oferă turiștilor preparate mai puțin obișnuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.