Un medic despre doctorul care a diagnosticat-o pe fata care a murit la Urgenţe: “Este total lipsit de compasiune, impertinent și obraznic”

Medicii din UPU sunt jigniți fiindcă sunt etichetați după modelul doctorului care i-a pus diagnostic Ștefaniei că e doar “isterică și obeză“ și fata a murit peste câteva ceasuri.

Fata a făcut stop cardiac de două ori în jumătate de oră și a doua oară nu a mai putut fi resuscitată.

“Am văzut anunțul despre protestul împotriva celor care nu ar avea ce căuta în sistemul medical. Cred că este punctual, despre Pop Raul . De-alungul anilor, rar mi-a fost dat să văd un om mai lipsit de cele mai elementare calități umane ca și el. Este total lipsit de compasiune, impertinent și obraznic. Ceea ce este cu adevărat grav este atitudinea de torționar față de pacienții aflați în nevoie și suferință. Recurge la tot felul de umilințe de la cele verbale până la cele fizice împotriva pacienților. Este brutal și agresiv fizic atunci când consulta. Îi face mare placere să dezbrace femeile și să le lase dezbrăcate în văzul tuturor. Sunt atâtea lucruri de spus încât nu aș termina până mâine. Nu știu de ce este tolerat de către conducerea spitalului. Relația cu personalul medical este una de victimă-călău. Ori de câte ori s-a adus la cunoștință celor din conducere, nu s-a rezolvat nimic. Este șovin și disprețuitor cu colegii de etnie rroma, și nu numai. De-altfel a avut și un proces cu un coleg rrom pe care l-a umilit. În general cam asta ar fi”, este mesajul unui doctor, apărut acum câteva zile.

Sursa: www.bihorjust.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.