Ce spune Sorin Dărăban, fostul soţ al femeii ucise de câini în Capitală

Fostul soţ al femeii ucise de câinii fără stăpân în Capitală a ajuns la sediul IML, pentru a ridica trupul soţiei, şi a vorbit despre momentele grele prin care trece după tragedie.

Miercuri dimineaţă, în faţa Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București, fostul soţ al femeii ucise de câini, a cerut ca toți cei vinovați să răspundă în fața legii.

„Bineînţeles toţi vinovaţii trebuie să plătească, indiferent de partea de vină şi de cantitatea de vină pe care o poartă sau forma prin care sunt responsabili. Ei trebuie traşi la răspundere pentru că aceste lucruri nu se pot repeta, este inadmisibil. Mai mult decât atât, autorităţile şi Instituşiile statului trebuie să îşi facă datoria. Să-şi facă treaba, să caute vinovaţii şi să-i tragă la răspundere”, a susţinut Sorin Daraban.

Ana Oros Daraban a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei.

Băimăreanca Ana Oros Daraban, în vârstă de 44 de ani, era membra unui club sportiv din București, voluntar la mai multe asociații şi ONG-uri care se ocupă de protecția mediului înconjurător.

Sursa: www.vasiledale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.