Echipa de fotbal CSM Olimpia a început în forță seria meciurilor de pregătire (Foto)

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a jucat sâmbăta în localitatea clujeană Iclod primul meci amical din această iarnă, împotriva revelației ligii a 2-a, Unirea Dej.

Antrenorul principal al echipei noastre, Tiberiu Csik i-a trimis în teren din primul minut pe cei doi nou veniți în lotul sătmărean. Așadar în echipa de start, pe post de fundaș dreapta a evoluat Ioan Gorba, iar be banda stângă Alexandru Mărieș a fost cel, care a avut sarcina de a duce mingea în terenul advers.

Totodată cinci băieți tineri, veniți de la Viitorul Vetiș și LPS Satu Mare, au avut ocazia să joace în repriza a doua al meciului din Iclod: portarul Rareș Oșan, fundașul Rareș Mureșan, mijlocași Tamás Patrik și Pop Nándor, respectiv vârful Ionuț Lucuț a avut ocazia de a-și demonstra talentul.

Gazdele au deschis scorul la sfârșitul primului sfert de oră al meciului, însă au urmat trei goluri consecutive ale băieților noștri, în acest fel, datorită reușitelor lui Barna Antal, Ciprian Mărieș și Cătălin Vaida, în minutul 63 CSM Olimpia a condus cu scorul de 3–1. Unirea a revenit, și a egalat în cinci minute, iar cu puțin, înainte de final jucătorul crescut la Olimpia Satu Mare, Angelo Cocian a reușit golul victoriei dejenilor (4–3).

„Acesta a fost primul meci de pregătire pentru noi, și am început cu un adversar foarte puternic.. Eu cred, că ne-am descurcat rezonabil și ne-am ridicat la nivelul unei echipe de liga a 2-a. Chiar au fost minute bune, când am dominat și am fost peste ei, ce s-a văzut și pe rezultat. Fiecare meci de pregătire are puncte tari și puncte slabe. Important este, ce putem învăța din aceste partide, rezultatul final contează mai puțin” – a declarat Tiberiu Csik.

Băieții noștri, luni dimineața își continuă pregătire pentru sezonul de primăvară, având antrenamente pe terenul sintetic de la Baza sportivă Dinamo-LPS. Miercuri echipa se va deplasa în Ungaria, unde CSM Olimpia va  întâlni într-un meci amical o adversară din liga a 3-a a țării vecine, Füzesgyarmat SK.

Campionatul ligii a 3-a se va relua pe data de 11 martie, cu ultimele trei etape din sezonul regular al seriei a 10-a, urmat de play-off.

FOTBAL, MECI AMICAL

Unirea Dej – CSM Olimpia Satu Mare 4–3 (1–2)

Marcatori: Alex Pop (16., 68.), Chira (65.), Angelo Cocian (88.), respectiv Barna Antal (29.), Alexandru Mărieș (44.), Cătălin Vaida (63.).

CSM Olimpia, echipa de start: Iulian Anca-Trip – Ioan Gorba, Răzvan Prodan, Mihăiță Mureșan, Alex Negrea, Barna Antal, Arian Micaș, Adrian Bura, Alexandru Mărieș, Süveg Nándor, Hernando Orte Rodrigo.

CSM Olimpia, au jucat în repriza secundă: Rareș Oșan – Rafael Popovici-Ciatău, Călin Vădan, Rareș Mureșan, Adrian Ciul, Tamás Patrik, Barth Kevin, Raul Ziman, Pop Nándor, Baior Denis, Ionuț Nistor, Ionuț Lucuț, Cătălin Vaida.

Antrenor principal: Csik Tibor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.