Copilul de 7 ani care a emoționat o țară întreagă. Mesajul care i-a adus Golden Buzz la Românii au talent (Foto&Video)

Rareș Prisacariu, un băiețel de 7 ani din Botoșani, a primit primul Golden Buzz in sezonul 13 al emisiunii ”Românii au talent”. Momentul său a emoționat o țară întreagă și a adus lacrimi în ochii juraților și oamenilor din sală, astfel că băiețelul a fost trimis direct în semifinală.

La doar doar 7 ani, Rareș recită din Mihai Eminescu, dar și proză sau monologuri și dă adevărate lecții de patriotism. Este pasionat de lectură, a citit până acum peste 200 de cărți, dar, în aceeași măsură, îi place actoria pe care o studiază la Școala Populară de Artă din Botoșani.

Videoclipurile în care recită poezii patriotice au devenit virale pe internet, drept urmare nu e de mirare că a primit un val de aprecieri la Românii au talent.

Rareș a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, dar juriul a fost de asemenea impresionat.

„Pur și simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit să vină un copil să-i aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș Prisacariu este președintele țării Românii au talent“, a spus Pavel Bartoș.

„Ești un copil tare special și foarte hotărât, știi ce vrei, ai dominat scena de când ai intrat. Ai toate atuurile să mergi cât mai departe și să ajungi unde-ți dorești tu. De la un copil pleacă totul“, i-a spus Andra.

„Și eu cred că ai ceva al tău pus deoparte. Discursul e actual și de atunci până astăzi nu s-a schimbat absolut nimic. Drept pentru care mi se pare mult mai important că tu ai venit aici să ne arăți că în tine e un adevărat talent, pe care cred că l-am văzut cu toții“, a completat Andi Moisescu.

“E un moment de fericire totală! Vă mulțumesc! Am făcut-o mândră pe mama!”, a spus Rareș după ce s-a retras în culise.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.