O șoferiță a spulberat o mamă și pe fiul ei. Victimele în stare gravă (Foto)

Un copil de 7 ani se află în comă profundă, iar mama lui e în stare gravă după ce au fost loviţi de o maşină scăpată de sub control. Mama, spun martorii, îşi ducea băiatul la şcoală, iar ambii se deplasau pe marginea drumului. Au fost loviţi în plin de un autoturism condus de o femeie care se angajase într-o depăşire. Ilegală, spun anchetatorii.

Șoferița de 34 de ani, care se afla la volanul unui BMW, a intrat cu mașina în depășire, într-o curbă. În momentul în care a vrut să revină ba banda sa de mers, femeia a scăpat bolidul de sub control, a lovit doi pietoni care circulau pe marginea drumului, a ricoșat într-un stâlp, apoi mașina s-a răsturnat și a rămas cu roțile în sus.

Mama copilului, în vârstă de 36 de ani, se află în stare gravă și a fost internată pe secția de Neurochirurgie. Din păcate, băiețelul ei se află în comă, internat la un spital din Cluj. Matei are 7 ani și este în clasa pregătitoare.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În momentul accidentului, tânăra se afla în mașină cu doi copii: un băiat de clasa a VI-a și o fetiță în clasa a II-a. Niciunul dintre ei nu a fost rănit.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului de polițiștii rutieri s-a constatat faptul că un autoturism condus din direcția Rugășești înspre Dej, de o femeie de 34 de ani, din comuna Cășeiu, aflat în efectuarea unei manevre de depășire într-o zonă în care era interzisă depășirea, după pierderea controlului asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, acroșând apoi două persoane, un minor de 7 ani și o femeie în vârstă de 36 de ani, ambii din comuna Cășeiu. Ulterior autoturismul s-a răsturnat pe plafon”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.