Bolojan lăsat fără permis, în judeţul Satu Mare

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a rămas din nou fără permis de conducere, pe care Poliția Rutieră Satu Mare i l-a suspendat după ce a fost depistat cu o viteză mai mare de 50 km/h peste limita legală pe un drum național din județul nostru.

Bolojan a fost prins pe DN 19 între Carei și Satu Mare în cursul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie, rulând cu peste 120 km/h, la volanul mașinii de serviciu.

Contactat de BIHOREANUL, sefule CJ Bihor și-a recunoscut și fapta, și vina. „Mergeam la Satu Mare, la o întâlnire cu președinții consiliilor județene Satu Mare și Maramureș, iar într-o zonă înainte de Carei, în afara localității, unde drumul este în linie dreaptă și este instituită o restricție de viteză de 70 km/h, am intrat cu viteză prea mare”, a declarat Bolojan.

„Mă grăbeam foarte tare, știu că nu este o scuză, dar asta e situația”, a mai spus Bolojan.

În toamna lui 2017, pe când era primar al Oradiei, Ilie Bolojan, a rămas fără permis de conducere vreme de 3 luni, după ce a fost prins de radar gonind cu o viteză de 172 km/h pe DN79, între Şimand şi Chişineu Criş.

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, circula cu o viteză de peste 130 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 70 km/h şi a rămas fără permis pentru 90 zile, potrivit Biroului de presă al Poliţiei Satu Mare.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.