Un sătmărean a câştigat la emisiunea „Casa iubirii”, sezonul 1. Cine este acesta ? (Foto)

Larisa si satmareanul Sorin Rus au castigat primul sezon al emisiunii “Casa iubirii”, difizata de Kanal D. Sorin are 28 de ani si lucreaza ca antrenor de fitness. Tanarul a castigat 75.000 de lei.

După aproape un an de când a început primul sezon al emisiunii „Casa Iubirii”, iată că a venit și momentul în care publicul a ales câștigătorii. Larisa și Sorin au câștigat sezonul 1 al emisiunii „Casa iubirii” și premiul de 75.000 de lei fiecare.

Finaliștii emisiunii au fost Larisa, Nicoleta, Bianca, Sorin, Ionuț și Radu.

Pe parcursul sezonului 1, concurenții au trăit la intensitate maximă fiecare moment petrecut în Casa Iubirii, au experimentat sentimente profunde de dragoste, s-au certat, s-au contrazis, au avut parte de Gale cu răsturnări de situație și emoții surprinzătoare.

La final de emisiune, publicul a decis cine merită să câștige sezonul 1 „Casa iubirii”. Voturile din finală, ale celor de acasă, au fost următoarele: Larisa locul 1, Nicoleta locul 2, Bianca locul 3, Sorin locul1, Ionuț locul 2 și Radu locul 3.

Sorin Rus are 28 de ani și pare să aibă planuri mărețe de viitor. Tânărul vine din Satu Mare, a absolvit Colegiul tehnic Ion C. Brătianu și e pasionat de sport. În prezent, el lucrează ca antrenor de fitness.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.