Supravieţuire în deşert. Pe ce loc se află Mani Gyenes, după primele cinci etape ? (Foto)

Este cea de-a 13-a participare a pilotului satmarean Mani Gyenes, la Dakar. E prezent acolo fără echipă de asistență, ceea ce îi îngreunează demersul de a se plasa cât mai sus în clasament.

“Emanuel Gyenes – Mani are după primele cinci etape un timp de 27H 43′ 59” și este pe locul 15 la clasa Rally 2 (și 35 la General). Nu este deloc puțin lucru, având în vedere că  în acest an Mani este obligat să puncteze doar în acest clasament chiar dacă concurează după regulile Malle Moto (fără asistență tehnică).

Pilotul sătămărean a trecut cu bine de cea mai dură zi, etapa de ieri fiind una în care acesta a avut mai multe probleme tehnice și inclusiv a suferit o căzătură destul de urâtă.

Etapa de azi a fost însă una la finalul căreia Mani a avut o stare de spirit mult mai bună și inclusiv a urcat câteva locuri în clasamentul general”, transmite Federația Română de Motociclism. Pilotul român prezintă în fiecare seară  pe pagina lui câte un scurt film cu rezumatul zilei: https://www.facebook.com/ManiGyenes

Mai sunt încă nouă etape până la finișul de la Dammam.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.