Primarul a semnat contractele ! Investiţii majore într-o localitate din judeţ ! (Foto)

Primarul orasului Ardud, Ovidiu Duma, a semnat astazi, 5 ianuarie, trei contracte, dintr-un pachet de sapte documente, finantate prin PNRR. Valoarea contractelor se ridica la suma de aproape 15 milioane de lei.

Documentele semnate vizeaza, printre altele, instalarea de statii de reincarcare pentru masinile electrice, dar si construirea de locuinte de serviciu pentru tinerii specialisti.

“La invitația Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației am semnat astăzi la București primele trei contracte de finanțare din programul național PNRR din cele șapte obținute până în acest moment de către Primăria Ardud. Așteptăm informări care vizează și alte proiecte depuse pe același program” scrie edilul orasului Ardud, Ovidiu Duma, pe pagina sa de Facebook.

Cele trei contracte semnate azi, în valoare totală de aproape 15 milioane de lei, vizează dezvoltare infrastructurii dedicate transportului verde (stații de reîncărcare mașini electrice, peste 10 km de piste de biciclete prevăzute cu trotuare, iluminat public etc.) și construirea de locuințe de serviciu eficientizate termic pentru tinerii specialiști din domeniul sănătății și al învățământului care își vor desfășura activitate în orașul Ardud.

”Semnarea contractelor reprezintă un pas important înspre derularea și implementarea proiectelor în timp optim”, mai spune primarul Ovidiu Duma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.