Salvator din pasiune

Proiectul “Salvator din pasiune”, derulat de Inspectoratul pentru Situații de Urgența “Someș” al județului Satu Mare, și-a continuat instruirile cu ultimele serii de voluntari, respectiv seria IX și seria X , la care au participat un număr de 50 de tineri.
Alături de asistentul nostru principal, plt.adj.Ramona Ardelean și coordonatorul lor, lt.col.Pintea Sebastian, volntarii și-au însușit utilizarea noțiunilor de bază în acordarea primului ajutor calificat.
Așadar, operarea acordării primului ajutor, suportul vital de bază pe grupe de vârstă, manevrele de dezobstrucție a căilor respiratorii, gestionarea situațiilor cu victime traumatizate sunt, începând de acum acele cunoștințe pe care nimeni niciodată nu va putea să le ia de la ei! Indiferent pe ce căi îi va duce viața!
Inspectoratul pentru Situații de Urgența “Someș” al județului Satu Mare, le transmite mult succes pe mai departe, salutând totodată implicarea și efortul lor în parcurgerea acestui proiect! Nu uitați dragii noștri, diplomele vă atestă pregătirea dar solidaritatea voastră față de semeni vă va aduce adevăratele împliniri!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.