Polițiștii sătmăreni au confiscat haine contrafăcute

În scopul îmbunătățirii eficienței în prevenirea și combaterea situațiilor de risc și menținerii unui climat de siguranță publică în județul Satu Mare, poliția din cadrul Serviciului pentru Investigarea Criminalității Economice a organizat și desfășurat pe 16 decembrie o activitate de verificare a respectării prevederilor legale în domenii menționate.

În cadrul activităților desfășurate, poliția a identificat în județ, la punctele de lucru ale mai multor societăți comerciale, expuse spre vânzare, articole de îmbrăcăminte și accesorii care purtau o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Toate produsele, care constau din articole de îmbrăcăminte, poșete de damă și jucării, au fost ridicate pentru verificare.

Cercetările în dosarele penale continuă cu privire la săvârșirea infracțiunii de punere în circulație fără drept a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.