Mii de persoane au intrat în ţară prin PTF Petea, în ultimele 24 de ore

Prin PTF Petea au intrat în țară, în ultimele 24 de ore, aproximativ 10.000 de persoane, călătorind cu peste 3500 mijloace de transport.

Prefectul Radu Roca alături de comisar-șef de politie Alin Pârcălab, șeful Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Satu Mare s-au asigurat pe parcursul zilei că nu există probleme legate de timpii de așteptare la intrarea în țară.

Traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei sătmărene Petea a fost astăzi foarte intens pe sensul de intrare în țară. Se lucrează pe șase artere de control, s-a suplimentat cu o arteră de control sensul de intrare în România pentru a face față afluxului mare de persoane care se prezintă la intrarea în țara noastră.

Polițiștii de frontieră recomandă participanților la traficul transfrontalier să consulte aplicația trafic online pentru a-și configura călătoria în așa fel încât să aleagă, în funcție de rută și destinație, cel mai potrivit punct de trecere a frontierei pentru călătoria lor.

”Apreciem decența de care au dat dovadă pe parcursul acestei zile și polițiștii de frontieră, dar și participanții la traficul transfrontalier” a declarat prefectul Radu Roca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.