A făcut accident, cu băutura la bord

După accident, sătmăreanul a suflat în etilotest care a arătat o alcoolemie generoasă. Acesta a declarat că în data de 15.12.2021, în jurul orei 12:00, în timp ce se afla la domiciliul său, a consumat băuturi alcoolice împreună cu un prieten. În jurul orei 14:30, s-a urcat la volan cu prietenul de pahar, cu intenţia de a-l duce acasă pe acesta din urmă. În timp ce se afla pe strada Odoreului, a lovit din spate un autoturism.

La scurt timp după accident, la faţa locului s-a prezentat un echipaj al poliţiei rutiere care a procedat la testarea sa cu aparatul etilotest ce a indicat o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, ulterior, sătmăreanul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, acolo unde i-au fost recoltate probe biologice.

Cu ocazia audierii în calitate de inculpat, sătmăreanul a precizat că își menține declarațiile date anterior şi regretă săvârşirea infracţiunii.

Pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, sătmăreanul a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.