Voluntarii, premiaţi de primar

Primarul municipiului Satu Mare i-a premiat pe voluntarii care s-au implicat în cele peste 70 de evenimente organizate de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G.M.Zamfirescu”.

Voluntarii au fost implicați în mai multe activități dintre care enumerăm: docorul pentru evenimente și amenajarea spațiului, verificarea biletelor de intrare acolo unde a fost cazul, deschiderea Târgului de Crăciun, astfel încât programele artisitice să se desfășoare conform planificărilor, dar și pentru ca artiștii invitați la diferite evenimente să aibă parte de tot confortul înainte și după concertele pe care le-au susținut.

Pe parcursul anului, la evenimentele organizate de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G.M.Zamfirescu”, s-au implicat 110 voluntari de diferite vârste, în funcție de specificul evenimentului și de dorința lor de a se implica în organizarea unui eveniment. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor a înmânat tinerilor, împreună cu diplomele de recunoaștere o scrisoare pentru părinții copiilor.

,,Printre tinerii care s-au implicat în organizarea acestor evenimente, cu multă pasiune și dăruire se află și copilul Dumneavoastră, despre care am doar cuvinte de laudă și apreciere. Puteți fi mândri de el! Munca și implicarea copilului Dumneavoastră au contribuit la reușita evenimentelor noastre și ne dorim ca și pe viitor să fie alături de noi. Promitem să îi oferim și pe viitor experiențe de neuitat, acces la informații care să contribuie la dezvoltarea lui personală și profesională și bineînțeles să îl protejăm, astfel încât să nu fie pus în pericol, iar siguranța lui să fie primordială, indiferent de activitatea la care participă. Satu Mare are nevoie de tineri implicați, iar dezvoltarea orașului nostru se bazează pe educația tinerelor generații. În numele Primăriei Municipiului Satu Mare, a Centrului Cultural ,,G.M.Zamfirescu”, vă mulțumesc pentru că l-ați încurajat pe copilul Dumneavoastră să devină un voluntar implicat, cu care noi toți trebuie să ne mândrim!”, a transmis primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

,,Pregătim pentru luna ianuarie workshop-uri dedicate tinerilor voluntari care să aibă ca tematică organizarea evenimentelor, de la planificarea până la promovarea evenimentului. Le-am lansat și o invitație tinerilor să vină cu un concept de eveniment și noi îi vom sprijini să îl organizeze, exact așa cum își doresc”, a declarat în cadrul evenimentului Gergo Butka, directorul Centrului Cultural ,,G.M.Zamfirescu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.