Accident grav. Două persoane au trebuit descarcerate (Foto)

Un grav accident s-a petrecut vineri după amiaza pe DN19 în județul Bihor. Un TIR și un autoturism s-au izbit, iar două persoane au trebuit descarcerate de echipajele ISU Crișana.

„Pompierii militari bihoreni acționează în momentul de față pentru salvarea persoanelor implicate într-un accident rutier, produs pe DN 19, pe raza localității Diosig. Vineri, 9 decembrie a.c., în jurul orei 14.15, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19, pe raza localității Diosig, între un autotren și un autoturism, eveniment în care au fost implicate patru persoane (trei aflate în autoturism și șoferul autotrenului)”, a transmis lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Săcueni și Gărzii Sălard, cu o autospecială cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD de tip B2 și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Bihor, cu ambulanța tip C1 și cu autospeciala medicului de urgență.

„Echipajul de descarcerare a evacuat două persoane rămase captive în mașina avariată, predându-le echipajelor medicale și paramedicale ale SMURD, care au procedat la evaluarea de specialitate a celor patru persoane implicate în accident și la acordarea îngrijirilor necesare celor trei bărbați răniți, care se aflaseră în autoturism. Șoferul autotrenului nu a suferit răni”, a mai precizat reprezentanta ISU Crișana.

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.