O cană de fericire, la o nouă ediţie

Traversăm cea mai minunată perioadă a anului – și asta nu este doar o replică din “White Christmas”. A sosit sezonul sărbătorilor și este timpul să sărbătorim.

Totodată este sezonul faptelor bune, așa că echipa asociației Rotaract Satu Mare vă oferă prilejul de a face un bine în timp ce vă simțiți bine alături de noi la a IX-a ediție – O CANĂ DE FERICIRE!

“Suntem în plină desfășurare a evenimentului prin care, din 2014, reușim în preajma sărbătorilor de iarnă să aducem voie bună și bucurie în inimile tuturor celor care susțin cauza noastră – donarea de echipament medical Spitalului Județean Satu Mare.

Mai exact în acest an, punem umărul la dezvoltarea chirurgiei minim-invazive în cadrul unității spitaliceşti, dorind să achiziționăm mai multe seturi de pense de laparoscopie.

Am dat startul pe 4 decembrie și vă așteptăm în fiecare seară, până pe 21 decembrie, între orele 18:00 și 22:00, la CĂSUȚA ROTARACT situată în parcarea Shopping City Satu Mare, lângă patinoar!

Aici vă vom întâmpina cu tradiţionalele căni din cadrul proiectului, vin fiert, ciocolată caldă, ceai şi turtă dulce – în schimbul unei donaţii pentru susţinerea cauzei noastre.

De asemenea, pentru că dorim să ne simțim cât mai bine împreună, am pregătit și momente artistice. Astfel în primul weekend din cadrul proiectului nostru ne va binedispune muzica mixată – vineri 9 decembrie, de la ora 19:00, de DJ Andrei Traistă – Party cu DJ Andrei Traista @ O Cană de Fericire și sâmbătă 10 decembrie îl avem alături de noi pe DJ Shorty – Party cu Shorty @ O Cană de Fericire

Haideți să ducem împreună mai departe această frumoasă tradiție și să scriem încă o filă din povestea “O cană de fericire “, poveste în care protagoniștii principali, cei care prin bunătate și dărnicie transformă o dorință în realitate, sunteți chiar voi” spun cei de la Rotaract.

Link eveniment – https://www.facebook.com/events/869545277395287/869552700727878/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.