Ţeparii fac bani buni pe seama lui Moş Crăciun!

A ieșit la iveală o nouă metodă prin care infractorii ajung să îi păcălească pe cetățenii români și să îi lase fără bani într-un timp foarte scurt. În ultima vreme, pe reţelele de socializare, tot mai mulţi oameni se plâng că primesc colete cu produse pe care nu le-au comandat, dar cu plata la livrare.

Un Moş Crăciun pe baterii, o husă de telefon şi chiar un cuţit sunt doar câteva dintre exemplele de produse cu care oamenii s-au trezit la uşă, fără să fi plasat vreo comandă online.

O postare prin care o femeie din Iaşi atrage atenţia asupra înşelătoriilor pe grupul Grupul Antreprenorilor din Romania de pe Facebook a devenit virală. Din spusele ei, aceasta ar fi primit acasă un colet în valoare de 70 de lei de la o firmă cu accesorii pentru mobil, deşi nu comandase nimic pe site-ul magazinului online, notează Observator.

După ce a verificat site-ul şi a văzut că totul părea în regulă, s-a gândit că poate cineva din familie a vrut să-i facă o surpriză. Mare i-a fost mirarea când şi-a dat seama că a fost păcălită să plătească 70 de lei, pentru o husă de telefon pe care nu şi-o comandase.

„Sărbători cu bine şi atenţie maximă la «dragii» noştri afacerişti!”, a transmis femeia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.