Tânăr din Bihor căutat şi în judeţul Satu Mare (Foto)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din localitatea bihoreana Cauaceu, a fost dat disparut. Silaghi Edmund Cristofer a plecat voluntar de-acasă, pe 28 noiembrie, iar de-atunci familia nu mai știe nimic de el.

„Sâmbătă, 3 decembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de familia unui tânăr de 23 de ani, din localitatea Cauaceu, comuna Biharia, județul Bihor– Silaghi Edmund Cristofer – că, la data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, acesta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, a transmis comisarul-șef de poliție Alina Fărcuța.

Tânărul are circa 1,60-1,70 m înălțime, o greutate de aproximativ 60 de kilograme, constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui și păr negru, tuns scurt. O fotografie cu el a fost făcută publică de Poliția Bihor.

Când a plecat de acasă, era îmbrăcat cu o geacă verde închis, din fâș, un tricou portocaliu, pantaloni de trening gri, iar în picioare avea pantofi sport, de culoare verde fluorescent.

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, a mai transmis Poliția.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.