Cât ar costa să vizitezi satul Jericho din Wednesday ?

Wednesday este unul dintre cele mai urmărite seriale de la acest moment. Fiica Familiei Addams s-a întors în atenția publicului printr-un serial de opt episoade care a a fost filmat, în mare parte, în România. Hai să descoperim împreună cât ar costa să vizitezi satul Jericho din Wednesday. 

Satul Jericho din Wednesday a fost construit în totalitate în cadrul Studiourilor Buftea. Veștile bune circulă repede. Fanii entuziasmați au aflat deja ce pot face pentru a ajunge în lumea fantastică și înfiorătoare a lui Wednesday Addams.

Fanii serialului Wednesday au doar motive de bucurie. A fost anunțat faptul că se va organiza un tur unde fanii producției de succes vor putea vizita platourile de filmare, dar și împrejurimile acestora.

Turul pentru satul Jericho este unul organizat și se poate face prin completarea unui formular. Acesta ar include o vizită în satul Jericho, vizită în set-ul Piligrim World, dar și o vizită la două dintre cele mai mari platouri de filmare din Europa.

Potrivit aceleiași surse, prețul pentru turul organizat s-ar ridica la suma de 200 de lei de persoană. Fanii serialului vor avea șansa să se apropie în felul acesta de lumea pe care Tim Burton a creat-o.

Este o ocazie unică și un mod minunat de a fi cu un pas mai aproape de personajele pe care le îndrăgești din seria de succes.

Cea mai mare parte a producției Wednesday a fost filmată în România. Printre locațiile care apar în serial se numără Castelul Cantacuzino (Bușteni), serga Grădinii Botanice din București, Domeniul Stirbey (Buftea), dar și în incinta locației Studiourilor Buftea.

Acum că ai aflat cât ar costa să vizitezi orașul Jericho din Wednesday, te invităm să descoperi ce poți vedea în acesta.

Fanii serialului Wednesday se pot bucura de o vizită în acest loc. În cadrul satului Jericho, care a fost ridicat special pentru serial, poți vizita celebra cafenea locală unde lucra Tyler, biserica celebră din sat, dar și statuia lui Crackstone.

Cele mai multe scene ale serialului au fost filmate în acest sat, iar mare parte din acțiune s-a petrecut aici. Totodată, turul va include și o vizită la magazinul de haine de unde Wednesday și-a cumpărat rochia neagră.

Ținuta celebră pe care a purtat-o la balul de la Nevermore. Scena dansului din cadrul balului a ajuns la scurt timp virală pe internet. O mulțime de fani au încercat să recreeeze pe rețelele sociale dansul atipic al lui Wednesday Addams.

Sursa: www.catine.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.