Când inimile vorbesc … (Foto)

 

Mireasma bradului împodobit, candoarea și puritatea prințeselor și a printilor speciali din cadrul Asociației Castelul lui Erhard, sprijinul necondiționat al voluntarilor au adus un suflu cald, dincolo de porțile Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș ” al județului Satu Mare.

Premergător Zilei Internaționale a Voluntariatului, în Casa Pompierilor s-au desfășurat diferite activități și s-au pregătit împreună cu voluntarii o mulțime de surprize pentru suflete deosebite.

“Azi am cuprins prin zâmbete, lecții și jocuri, o lume împletită între generații, o lume pe care toți o vrem mai bună.

Voluntariatul însuflețește cele mai nobile aspirații ale omenirii, dovadă fiind primul voluntar din cadrul unității, Andreea Meisaros, care de ziua de naștere a decis să se alăture acțiunilor desfășurate în sprijinul semenilor și totodată îi transmitem un călduros la mulți ani !!!

Schimbarea începe cu fiecare dintre noi și o demonstrează zilnic voluntarii înscriși în programul “Salvator din Pasiune”, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare, iar cu ocazia sărbătorii Zilei Internaționale a Voluntariatului, le mulțumim și le transmitem toată aprecierea noastră.
LA MULȚI ANI !!!

Nu am uitat de omul care și-a luat angajamentul de a construi o lume mai bună pentru spiridușii ei, astfel Edita ești o inspirație pentru noi și pentru întreaga comunitate !!!” este mesajul celor de la Asociatia “Turnul Pompierilor” Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.