Bolt vrea să se extindă. Satu Mare pe lista acestora

Bolt ar veni spre Satu Mare, spune contry managerul a Bolt Romania, Cristian Salceanu.

Serviciile de transport alternativ sunt în plină expansiune în România, iar în principalele orașe, platformele mari, precum cele ale Bolt și Uber, au început sau chiar au reușit să se impună în fața clasicelor taxiuri.

Tot mai mulți șoferi din zona de taxi au migrat către aceste platforme, în speranța de a câștiga un ban în plus. Pe lângă aceștia, sunt oameni care au căutat o altă alternativă la joburile lor sau nu au avut de ales, iar varianta de a fi șofer „pe Uber” sau „pe Bolt” a fost soluția de a-și asigura traiul.

E posibil ca, într-un oraș mai mic, în care poate costurile vieții sunt mai reduse, banii care îi rămân la final de lună unui șofer să îi permită un nivel de viață mai mai bun, chiar dacă nivelul încasărilor este semnificativ mai mic decât în București sau în Cluj”, ne-a mai spus Cristian Sălceanu.

Seful Bolt România consideră că orașele cu peste 100.000 de locuitori au un potențial considerabil, dar nu este exclus extinderea acestor servicii și în orașele mai mici.

Cristian Sălceanu spune că Bolt România nu are în plan extinderea în alte orașe în prezent, compania analizând contextul economic și geopolitic, dar că are solicitări din mai multe orașe ale țării pentru a se extinde.

„Dacă ar fi să ne extindem undeva, cel mai probabil următoarea țintă ar fi Satu Mare, cel care era următorul pe lista noastră, dar, date fiind condițiile actuale, am decis să nu ne mai extindem în alte orașe, până când nu vom avea o viziune mai clară asupra ceea ce se întâmplă”, ne-a mai spus Cristian Sălceanu.

În prezent, Bolt România este deja prezentă în 28 de orașe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.