Au salvat două vieţi ! Pompierii eroi, felicitaţi de prefect ! (Foto)

Sâmbătă dimineață, doi bărbați au intrat în burlanul aflat în vârful turnului unei vechi stații de apă de la fostul CAP din Decebal cu intenția de a-l vopsi. Nu au luat, însă, în considerare faptul că acolo, în incinta burlanului, nu sunt curenți de aer, astfel că s-au intoxicat cu gazul provenit de la diluant.

La fața locului s-au deplasat forțele militare cu o autoscara si un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare. Apelul la Sistemul național unic pentru apeluri de urgență (SNUAU) 112 a fost realizat de către pompierul care însoțea persoana în cauză.

În cursul zilei de astazi, prefectul Radu Roca i-a felicitat pe pompierii din cadrul I.S.U.Satu Mare ce sâmbătă au dus la bun sfârșit o misiune extrem de periculoasă și complicată.

”Toată recunoștința noastră acestor adevărați eroi. Prin intervenția  lor de sâmbătă din localitatea Decebal putem spune că au salvat două vieți. Este încă o dovadă a profesionalismului cadrelor militare de la I.S.U.Satu Mare și o confirmare a faptului că românii au mare încredere în pompieri” a declarat prefectul Radu Roca.

La intervenția de sâmbătă de la Turnul de apă din localitatea Decebal au participat: plt. Pușcaș Alin, plt. maj. Ardelean Adrian, plt. adj. Demian Marian, plt. adj. sef Czier Tiberiu, plt. adj.Barna Iosif, plt  adj. Borhidi Gheorghe, plt . sdj. sef Cardoș Gheorghe, Lt. col. Leuca Ovidiu. Intervenția a fost condusă de către inspectorul șef, lt. col. Buzduga Sergiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.