Satmarean prins de fisc. Nu poate justifica venituri de 7,9 milioane de lei

 

In luna octombrie, ANAF a descoperit venituri suplimentare nejustificate de 7,9 milioane de lei, la o persoana din Satu Mare.

Lucian Ovidiu Heiuş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pe primul loc s-a situat o persoană fizică din judeţul Bihor unde inspectorii ANAF au constatat un venit suplimentar de 12,5 milioane de lei.

“În luna octombrie am constatat venituri suplimentare de 30,7 milioane de lei. Creanţele fiscale aferente acestor venituri suplimentare sunt în valoare de 5,9 milioane de lei, iar primele trei persoane ca şi diferenţa veniturilor declarate şi veniturile estimate de noi sunt următoarele. La o persoană fizică din judeţul Bihor s-a constatat un venit suplimentar de 12,5 milioane de lei, la o persoană din judeţul Satu Mare  – o diferenţă de 7,9 milioane de lei şi la o persoană din Bucureşti din Sectorul 1, o diferenţă de 7,2 milioane de lei. Deci sunt sume mari la care am descoperit aceste diferenţe nedeclarate şi care nu au putut să fie justificate”, a afirmat preşedintele ANAF.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.