Incepe modernizarea Unitatii de Primiri Urgente

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a emis în data de 3 noiembrie 2022, ordinul de începere a lucrărilor de modernizare, extindere și dotare a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

“Revigorarea serviciilor medicale de urgență face parte din strategia Consiliului Județean în ceea ce privește investițiile în domeniul sănătăţii. Am discutat astăzi cu toți cei implicați în proiect și le-am reamintit importanța acestei investiții, precum și necesitatea încadrării lucrărilor în termenele stabilite prin contract, astfel încât să asigurăm cât mai repede pacienților servicii prompte și de calitate”, a afirmat Pataki Csaba.

Reamintim că în urma extinderii clădirii UPU cu 250 mp, vor fi asigurate noi spații de examinare, tratare și supraveghere a cazurilor pediatrice, o sală pentru un computer tomograf, spații pentru arhivă și o sală de ședințe, iar spațiile existente în prezent vor fi modernizate și se investi în sisteme electrice și termice cu un consum redus de energie. Constructorul va organiza în următoarele zile șantierul și va începe lucrările, conform proiectului tehnic. Durata de execuție a lucrărilor este de 9 luni, iar valoarea lucrărilor – 7.625.052 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.