Un poliţist s-a împuşcat după ce a ajuns la serviciu. O poliţistă din Buzău s-a sinucis cu arma din dotare

Un poliţist din Dej s-a împușcat, în această dimineață, în cap, la câteva minute după ce a ajuns la serviciu, chiar în faţa unui coleg de serviciu.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a intrat în camera armelor și a tras. Glonțul a pătruns pe deasupra urechii și a ieșit pe partea cealaltă.

Un echipaj medical a ajuns imediat la fața locului, unde i-a acordat primele îngrijiri medicale. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul din Dej, în comă. De aici, urmează să fie dus la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj.

Potrivit primelor informații, ofițerul de la Poliția Dej este căsătorit și are un copil minor. Bărbatul a fost cercetat disciplinar de fostul comandant.

În acest moment nu se știe dacă există o legătură între tentativa de sinucidere și cercetare.

Polițistul nu este cunoscut cu vicii. Lucra de mai bine de un an la poarta de la Poliția Dej, după ce a fost la mai multe posturi rurale. Cercetările continuă.

O poliţistă din Buzău a fost găsită moartă, astăzi, în propria casă. Medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului au stabilit că femeia a fost împuşcată şi nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Potrivit primelor informaţii, poliţista s-ar fi împuşcat cu arma din dotare în timp ce se afla în casă, în cartierul Dorobanţi din Buzău. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Ambulanţei, precum şi colegii femeii.

Din păcate, rana suferită i-a fost fatală. Poliţiştii din cadrul IPJ Buzău au deschis o anchetă pentru a stabili cum a murit femeia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.