O nouă păcăleală circulă pe WhatsApp în România. Rămâi fără bani pe card

A apărut o nouă metodă de înșelătorie, cunoscută drept farsa cu ciocolată. Această nouă metodă de a-i păcăli pe utilizatori poate fi foarte costisitoare. În fapt, aceștia sunt păcăliți că ar putea câștiga un coș cadou cu ciocolata Milka. De fapt, doar capcanele și programele malware îi așteaptă.

Utilizatorii WhatsApp ar trebui să se ferească în prezent de o înșelătorie periculoasă. După cum relatează Mimikama, infractorii răspândesc o loterie falsă. Se spune că există un coș cadou cu ciocolată Milka care poate fi câștigat. Dacă dați click pe linkul atașat, veți ajunge pe un site care va crea falsa impresie că este al celor de la Milka.

După ce vi se sunt puse câteva întrebări, vi se cere să trimiteți competiția cu ciocolata altor 20 de persoane din lista de contact. După ce ați făcut acest lucru, veți observa cum se deschid, printre altele, pagini despre aplicații cu capcane de abonament și platforme de cazinou dubioase. În acest fel se pot răspândi cu ușurință virușii. În unele cazuri, vi se cere să furnizați și informații personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.