Familia Crasneanu a deschis al doilea magazin cu produse traditionale romanesti, la Londra (Fotogalerie)

Familia Crasneanu ne-a obisnuit deja cu povestile frumoase, nascute din visele unor oameni harnici, romani care nu si-au uitat traditiile si locurile de unde au plecat.

Va spunem asta dupa ce ziarul nostru a urmarit pas cu pas povestea familiei Crasneanu, de la Pensiunea din judetul Satu Mare si pana la cele doua magazine cu produse traditionale romanesti din metropola Londrei. O poveste frumoasa, intretesuta cu harnicie si multa daruire, impletita cu nespusa dragoste fata de tot ce inseamna romanesc.

Magazinele Romanesti Satu Mare, deschise la Londra au nu doar menirea de a satisface gusturile romanilor plecati pe meleaguri indepartate, ci au fost create cu gandul de a aduce o mica particica din Romania, din traditiile si caldura noastra sufleteasca, chiar in inima Angliei. Si asa cum ne sta bine noua, romanilor, inaugurarea de astazi, 27 octombrie 2022, a fost facuta sub auspiciile credintei, la deschiderea noului magazin fiind prezent si parintele Eugen Darie, care a sfintit locul si a spus o rugaciune pentru a binecuvanta harnicia familiei Crasneanu.

Ce puteti gasi daca treceti pragul magazinului E125JY 841 Romford Road London ? In primul rand multa caldura sufleteasca, o mica particica din tara lasata departe, si nu in ultimul rand, multe produse traditionale, cu gust autentic romanesc, care ajung pe rafturile magazinului din Londra direct de la producatorii din Transilvania. Astfel ca, trecand prin Londra merita sa pasiti peste pragul noului magazin inaugurat astazi de familia Crasneanu, pentru a savura gusturile de acasa.

Poate va intrebati daca povestea merge mai departe ? Cunoscand harnicia sotilor Gavril si Carmen Crasneanu, noi nu putem nicio clipa la indoiala ca vom mai auzi lucruri demne de toata frumusetea din realizarile lor. Insa pana atunci, sunteti invitati sa alegeti cu toata increderea produsele autentice romanesti, oferite cu multa iubire in Magazinele Romanesti Satu Mare, marca Familia Crasneanu, aflate in metropola Londrei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.