Brandul sătmărean D̕OR își lansează colecția de toamnă la Biblioteca Județeană Satu Mare

Atelierul de design vestimentar D̕OR în parteneriat cu Biblioteca Județeană Satu Mare organizează vineri, 28 octombrie, evenimentul de lansare a colecției de toamnă și festivitatea de decernare a diplomelor de absolvire a cursului de modelling organizat și livrat de agenția DIVA̕S. Evenimentul organizat sub genericul „EliSeum” toamna 2022 va debuta la ora 18.00, în găzduirea Bibliotecii Județene Satu Mare, Strada Iuliu Maniu nr. 2.

Devenit un brand sătmărean cunoscut și apreciat, „D̕OR” este un proiect de imagine și design vestimentar destinat tuturor celor care își doresc creații unicat sau la comandă, atât pentru femei cât și pentru bărbați. D̕OR propune ținute executate la comandă, în sistem unicat. Folosind țesături de calitate și o execuție care împletește tehnologia și handmade-ul, acest proiect de imagine vine în întâmpinarea dorinței de unicitate a miresei, ghidându-se după crezul lui Dior care afirma că „orice femeie este o prințesă”.

Agenția de modelling DIVA̕S completează într-o manieră fericită eleganța și rafinamentul creațiilor vestimentare marca D̕OR și oferă prezentărilor de modă, sesiunilor foto și altor evenimente de profil modele și fotomodele inițiate în arta modellingului, dăruind publicului frumusețe printr-o atitudine manierată.

Organizatorii evenimentului îi invită pe toți sătmărenii pasonați de fashion să petreacă o seară frumoasă și memorabilă în compania frumosului, a eleganței și rafinamentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.