Cum s-a intamplat accidentul de pe Careiului ?

Astazi, 21 octombrie, în jurul orelor 11.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier, pe raza municipiului Satu Mare, posibil cu victime.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat de 43 de ani, domiciliat în Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism pe strada Careiului, nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj către stânga, pentru a pătrunde pe o stradă alăturată și a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de către un minor de 16 ani, din Satu Mare, pe sensul opus de mers.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Bărbatul de 43 de ani a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.