Un şofer român de TIR, a murit într-un accident în Germania (Foto)

Laurenţiu Andreiaş, un şofer român de TIR în vârstă de 50 de ani, tatăl a doi copii, a murit nevinovat într-un cumplit accident produs în Germania.

În urmă cu numai câteva zile, şoferul român de TIR împlinise vârsta de 50 de ani. El a plecat la muncă, în străinătate, pentru a-şi putea ajuta familia să aibă un trai mai bun, însă tragedia a lovit pe o şosea din Gemania.

Cumplitul accident s-a produs vineri, 14 octombrie 2022, în jurul orei 13.30, pe o şosea de lângă oraşul Fürstenau, în vestul Germaniei. Românul se afla la volanul unui camion când un şofer polonez, care conducea un autoturism marca Volkswagen Tiguan, a pătruns pe contrasens având o viteză uriaşă.

Impactul a fost atât de puternic încât motorul Volkswagen-ului a zburat câţiva metri pe şosea, iar cabina camionului condus de român s-a rupt de şasiu.

Atât şoferul român, cât şi polonezul, au murit pe loc în urma accidentului.

Poliţiştii germani, care au deschis o anchetă, au descoperit în maşina condusă de polonez dovezi ale consumului de alcool şi droguri.

Vestea morţii lui Laurenţiu a căzut ca un trăsnet peste familia care îl aştepta acasă, în Teleorman.

„Tăticul meu bun, nu pot să cred așa ceva… Unde te mai găsesc eu pe tine? Lucra în Germania ca să mă țină în facultate, în momentul accidentului se întorcea de la muncă probabil. Nu știm prea multe amănunte încă nici noi, fratele meu a ajuns deja acolo, în Germania, dar azi e duminică și nu se poate face nimic. A murit nevinovat, abia împlinise 50 de ani, pe 5 octombrie”, a povestit Maria Ioana, fiica şoferului român, pentru jurnaliştii de la rotalianul.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.