Președintele Iohannis la Carei de Ziua Armatei?


“Prefectul Radu Roca, alături de conducerea Diviziei 4 Infanterie ”Gemina” din Cluj-Napoca, prin general de brigadă Nicolae Tonu, a convocat astăzi ședința de organizare a manifestărilor dedicate Zilei Armatei Române, care și în acest an vor avea loc pe 25 Octombrie , la Satu Mare, la Statuia Oștașului Român și la Carei, la Ansamblul Monumental ”Glorie Ostașului Român”.
Au fost prezenți la ședință președintele și vicepreședintele Consiliului Județean, primarul municipiului Carei, reprezentanți ai primăriei municipiului Satu Mare, ai Centrului Militar Județean Satu Mare, sefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Satu Mare, ai STS, ai SPP, SRI, ai Aeroportului Satu Mare.
A fost pus la punct programul pregătirilor integrate pentru evenimente, cu sprijinul forțelor Ministerului Afacerilor Interne dar și modalitățile de sprijin și sarcinile delegate reprezentanților autorităților locale. Pregătirile pentru aceste evenimente vor fi realizate pentru cel mai înalt nivel de reprezentare.” a transmis azi Instituția Prefectului județul Satu Mare. Ultima propoziție a comunicatului pare să sugereze că la manifestări va fi prezent și președintele țării Klaus Iohannis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.