A murit strivit de un tractor (Foto)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit după ce a fost strivit de un tractor. Tragedia s-a petrecut in localitatea Avram Iancu din judetul Bihor.

„Luni, 17 octombrie a.c., în jurul orei 10.10, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost alertat să intervină pentru extragerea unei persoane prinse sub un tractor, în localitatea Avram Iancu. La locul producerii evenimentului, a fost mobilizat, în cel mai scurt timp, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, precum și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean”, a transmis sergent major Alina Butaci de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana”.

Poliția Bihor a transmis, ulterior, o informare cu privire la acest caz tragic, arătând că tractorul s-a răsturnat peste tânărul din Avram Iancu.

„Luni, 17 octombrie a.c., la ora 10.12, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe un drum agricol din localitatea bihoreană Avram Iancu, a fost descoperită o persoană peste care s-a răsturnat un tractor agricol. În urma primelor investigații efectuate la fața locului de polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa, victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 27 de ani, din Avram Iancu, județul Bihor”, se arată în informarea IPJ.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.