Nu mai folosi aceasta aplicatie

O versiune falsă a aplicației WhatsApp a fost depistată de către specialiști. Aplicația falsă este mult promovată în ultima perioadă. Aceasta circulă și fură conturile reale ale utilizatorilor WhatsApp.

Chiar dacă aplicația WhatsApp este actualizată, în mod oficial, cu funcții noi sau îmbunătățite, unii utilizatori și-ar dori și mai multe funcții și opțiuni în cadrul aplicației. În acest sens, infractorii cibernetici profită de acest lucru și atrag utilizatorii cu versiuni WhatsApp false, personalizate cu diverse funcții.

Aplicația WhatsApp falsă care circulă cu denumirea de „YoWhatsApp” încearcă în prezent să atragă utilizatori, dar în spatele acesteia se ascund escroci periculoși, care fură conturile utilizatorilor.

Așadar, reclamele pentru „YoWhatsApp” pot fi găsite, spre exemplu, pe Snaptube sau Vidmate. aplicația care imită WhatsApp-ul este creat în formatul unui messenger complet funcțional și pune la dispoziție funcții pe care WhatsApp-ul real nu le are.

După cum au descoperit cercetătorii de securitate de la Kaspersky, cea mai recentă versiune fură în secret jetoanele de acces pentru WhatsApp-ul real. Acest lucru permite persoanelor care controlează aplicația din spate să preia conturile WhatsApp ale utilizatorilor și să trimită mesaje spam sau phishing, spre exemplu.

De asemenea, orice utilizator care a instalat aplicația „YoWhatsApp” ar trebui să o ștergă cât mai curând posibil și să configureze autentificarea cu doi factori cu WhatsApp pentru a fi în siguranță.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.