Targul de Craciun. Incep pregatirile !

Încetul cu încetul se da startul pregătirilor pentru Târgul de Crăciun ce se va desfășura în centrul Municipiului Satu Mare! Primaria așteapta înscrierea producătorilor și artizanilor sătmăreni.

Târgul de Crăciun se va desfasura in perioada 28.11–05.01.2023. Depunerea cererilor face doar prin completarea unui formular, până la data de 1 noiembrie ora 20.00.

Târgul de Crăciun se va organiza în Piața 25 Octombrie, unde se vor amplasa 25 de căsuțe de producători și comercianți. Căutăm producători de bunătăți tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole specifice sărbătorilor de iarnă. Nu se va permite comercializarea produselor alimentare de tip ”terase”. Pentru alimentație publică, se permite amplasarea autovehiculelor de tip ”food truck” și doar cu produse specifice și decorațiuni tematice, de Crăciun.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere care va fi disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat.

Solicitările vor fi prelucrate până în data de 5 noiembrie, comercianții primind răspunsurile pe mail. Datele completate vor rămâne confidențiale, la formular având acces doar persoanele responsabile de organizarea evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.