Ancheta la un liceu din Negresti-Oas. Eleva imbrancita de directorul scolii

Inspectoratul Scolar Judetean Satu Mare a demarat o ancheta disciplinara la Liceul Tehnologic “Ionita G. Andron” din Negresti-Oas, dupa ce directorul unitatii de invatamant a imbrancit o eleva in cadrul unui exercitiu de simulare de incendiu, desfasurat la scoala.

“Pe 13 octombrie 2022, în timpul exercițiului de simulare de incendiu, directorul Liceului Tehnologic “Ionita G. Andron” din Negresti-Oas a îmbrâncit o elevă, care manipula în mod greșit și periculos un furtun, pentru a preîntâmpina rănirea celorlalți elevi.

Cu toate că intenția domniei sale era de a-i proteja pe ceilalți elevi, regretăm comportamentul reprobabil al domnului director și considerăm că această atitudine nu este deloc pedagogică și că  putea fi evitată.

Ca urmare a acestui eveniment, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a demarat o anchetă disciplinară. În urma analizei acestei situații, se va elabora un raport al comisiei de anchetă, instituită la nivelul inspectoratului și se vor lua toate măsurile în concordanță cu legislația în vigoare” este pozitia ISJ Satu Mare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.