Peste 500 de pachete cu țigări descoperite într-o mașină, oprită în trafic

Miercuri, 12 octombrie, polițiștii de frontieră au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate. În jurul orei 18.00, oamenii legii au oprit în trafic, pe un bulevard din municipiul Satu Mare, un autoturism înmatriculat în Satu Mare. Acesta era condus de un cetățean român, iar împreună cu el în mașină se afla și o sătmăreancă în vârstă de 33 de ani.

La controlul efectuat, politistii au descoperit în portbagajul autoturismului, într-un sac de rafie, mai multe pachete cu țigări. Autoturismul și persoanele au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor din mijlocul de transport, a rezultat cantitatea de 501 pachete de ţigări de provenienţă Duty-Free, în valoare de aproximativ 5.860 lei, despre care femeia a declarat că îi aparțin, însă nu a putut prezenta documente justificative.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor iar faţă de persoana în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub directa coordonare a unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.