Dorian Popa dă petrecere la Satu Mare

Sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 14:00,  Dorian Popa, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, vine la Shopping City Satu Mare pentru un Meet & Greet de zile mari. Fanii vor avea ocazia să îl cunoască mai bine, într-o sesiune de întrebări și provocări, dar și să facă poze alături de artistul lor preferat. Accesul este gratuit.

În cadrul acestui eveniment, care se va desfășura în zona de Foodcourt a centrului comercial, fanii vor putea afla cum a evoluat Dorian Popa de-a lungul timpului, răspunzând la întrebări și primind diverse provocări amuzante. Întâlnirea va avea loc înainte de concertul pe care artistul îl va susține seara, în parcarea Shopping City Satu Mare, de la ora 20:00.

„Începem cu cel mai tare Meet & Greet și încheiem cu un concert apoteotic. Suntem gata să zguduim mall-ul! Te aștept cu mic, cu mare la cea mai tare distracție!”, este mesajul lui Dorian Popa.

Surprizele nu se opresc aici! Artistul va lansa, la rândul său, o provocare pentru fanii care participă: aceștia trebuie să își descarce SPOT, să dea check-in în aplicație pe 15 octombrie (între orele 14:00 – 21:00), și pot câștiga unul dintre cele 3 vouchere de 500 de lei, valabile pentru achiziția de produse de pe site-ul lui Dorian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.