Au spus “DA pentru viață”. Poți și tu să o faci ! Vezi cum

Au spus “DA” pentru viață și fac tot posibilul să aline durerile celor aflați în suferință. Este povestea frumoasă a trei medici specialiști în terapie intensivă din Satu Mare,  (dr. Diana Goia, dr. Anatoli Codreanu si dr. Ionut Butean), care au pus prima “caramida” la temelia unei asociații non profit care să vină în sprijinul Secției ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și ai celor suferinzi.

Scopul asociației este dotarea secției de ATI cu aparatură ultramodernă, respectiv consumabile necesare desfășurării unui act medical cât mai eficient. Scopurile celor trei medici sătmareni nu se opresc însă aici. Pe lângă dotări aceștia își mai propun și educarea sătmărenilor pentru a-i învăța principalele manevre de prim-ajutor care se acordă în diferite situații de urgență.

“Dorim prin înființarea acestei asociații să creăm un mediu mai confortabil pacientului, care să beneficieze de ultimele tehnci și manevre medicale. Ne dorim ca pacienții să beneficiează de maximă îngrijire și siguranță în momentele critice  când vor ajunge în îngrijirea noastră. Dorim să dezvoltăm asociația ATI “Da pentru viață” pentru ca beneficiile ei să se extindă mai departe de limita spitalului. Dorim să sprijinim comunitatea Sătmăreană prin acțiuni care să ducă la o educație medicală a cetățenilor, organizând campanii de promovare și conștientizare a prevenției anumitor probleme de sănătate” spun fondatorii Asociației “DA pentru viață”.

Însa, pentru ca eforturile asociației să prindă contur este nevoie și de sprijinul comunității sătmărene. “Ajutorul tău poate salva vieți. Prin intermediul contribuției tale ne vei ajuta să oferim pacienților Secției ATI, din cadrul Spitalului Judetean Satu Mare, un mediu confortabil dotat la standarde moderne”, spun cei trei medici. Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul asociației www.dapentruviata.ro, locul in care veți găsi informații cu privire la toate modalitățile de sponsorizare, donații dar și la redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit.

Donații în lei se pot face în următorul cont bancar:

Banca: Banca Transilvania

IBAN: RO48 BTRL RONC RT06 3260 9901

Beneficiar: ASOCIATIA ATI DA PENTRU VIATA

Pentru alte tipuri de donații precum aparatură de specialite, echipamente sau alte bunuri, puteți să trimiteți un email la adresa ati@dapentruviata.ro.

Membrii asociației muțumesc celor care le-au fost alături și le-au oferit sprijinul pe toată perioada pandemiei COVID 19: SC BENTONITA SA, SC BOTIS RECYCLING SRL și SC DERSIDAN SRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.