Verificări comune ale lucrărilor hidrotehnice de apărare împotriva inundaţiilor

În această perioadă, s-au finalizat verificările din acest an asupra modului în care s-au comportat lucrările de apărare împotriva inundațiilor produse de cursuri de apă și ape interne. Începând cu luna septembrie, s-au desfășurat verificări atât pe teritoriul Ungariei, cât și teritoriul României.

Prin verificările de toamnă româno-ungare, ne asigurăm că lucrările de apărare împotriva inundațiilor, aflate în zona comună de interes, sunt bine întreținute. Pe teritoriul românesc, au fost verificate lucrările de pe râurile Crasna, Tur și Someș, precum și canalele de desecare și stațiile de pompare a apelor interne din administrarea Agenţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare.

Delegaţia română care a participat la verificările comune a fost formată din experţi din cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Administraţiei Naţionale „Apele Române”, Administraţiei Bazinale de Apă Someş-Tisa, Sistemului de Gospodărire a Apelor Satu Mare şi Agenţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.