Vânătoarea de comori urbane continuă în municipiul Satu Mare

La data de 8 octombrie 2022, 30 de echipe sunt așteptate la cea de-a doua ediție a vânătorii de comori urbane, intitulată Treasure Hunting, organizată de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu. Tema acestei ediții va fi (re)cunoașterea personalităților celebre, a căror nume se leagă prin diverse momente istorice și evenimente de Municipiul Satu Mare.

Ce este de fapt Treasure Hunting?

Este un joc concurs la care pot participa atât persoane individuale, cât și echipe. Echipele intră într-un joc de căutare, putem spune vânătoare de comori, în tot acest timp îmbogățindu-și cultura generală descoperind mici secvențe istorice, evenimente și momente remarcabile din istoria locală.

Dacă vă plac provocările de acest gen, vă invităm să aplicați, fie individual, fie în echipe de cel mult 3 persoane. Menționăm faptul că persoanele cu vârste de până la 14 ani trebuie să fie însoțite de un adult. Termen limită pentru înscrierea echipelor: 6 octombrie, ora 20.00.

 

Detalii organizatorice și practice pentru participanți

Punctul de pornire a vânătorii, precum și a întregii competiții, va fi Muzeul Erdős Pál (vis-a-vis de intrarea Filarmonicii de Stat Dinu Lipatti). Vânătoarea urbană de comori se desfășoară în intervalul orar 15.00-17.00, după care vor fi anunțați câștigătorii. Este recomandată sosirea echipelor la punctul de pornire cu cel puțin 10-15 minute anterior începerii.

Participarea este gratuită!

Formularul de înregistrare: https://bit.ly/th_personalities

Mai multe detalii despre eveniment: https://fb.me/e/2bGkkKbar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.