Șoferul care a omorât-o pe Diana Zaharie a fost eliberat din arest

Șoferul care a ucis-o în Italia pe Diana, tânăra în vârstă de 23 de ani din Carei, a fost eliberat din arest. Judecătorul de instrucție al tribunalului Cassino nu a validat arestarea bărbatului de 43 de ani din Sant’Elia Fiumerapido. Decizia a venit după o cameră de consiliu și cererea de eliberare din partea avocatului inculpatului, Emilio Roncone.

Diana Zaharie a fost lovită de o mașină și ucisă pe 12 septembrie 2022 de-a lungul autostrăzii Cassino-Sora, lângă intersecția cu spitalul Cassino.

Investigațiile carabinierilor din Compagnia di Cassino s-au îndreptat imediat către navetiștii care, în fiecare zi, parcurg drumul pentru a ajunge la fabricile din zonă care își deschid porțile chiar la prima lumină a zorilor.

Rămășițele vehiculului găsite la locul accidentului au făcut posibilă identificarea modelului de mașină, un subcompact italian de culoare închisă, iar numeroasele verificări încrucișate ale tuturor informațiilor colectate și imaginile camerelor prezente de-a lungul drumului au permis identificarea șoferului care, când i-a văzut pe carabinieri la ușa casei, a mărturisit cele întâmplate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.