Audi furat din Franta, oprit in Petea (Foto)

În data de 3 octombrie, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România un cetățean român, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în județul Maramureș.

Aceasta conducea un autoturism marca Audi A4, model A4, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Franței. Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țara noastră, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este căutată de către autoritățile din Franța. Alerta a fost introdusă de autoritățile franceze în 22 septembrie.

Șoferul a declarat că a cumpărat mașina în data de 25 septembrie a.c., de la un cetățean francez (proprietarul mașinii), contra sumei de 8.100 euro. A primit toate documentele autoturismului, dar nu știa că mașina figurează ca fiind furată.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire conform Codului Penaliar autovehiculul în valoare de 50.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalul verificărilor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.